ClickCease

Blog Hostriver

 • WHMCS eFactura Oblio
  efactura-whmcs-oblio

  Asigură-te că ești în conformitate cu integrarea obligatorie a sistemului eFactura începând cu 1 ianuarie 2024, cu modulul WHMCS eFactura Oblio de la HostRiver. Integrează cu ușurință sistemul de facturare WHMCS cu Oblio, permițând trimiterea automată și simplă a facturilor către sistemul eFactura. Integrare eFactura cu WHMCS prin Oblio – Genial de simplu Cu Modulul WHMCS eFactura Oblio, îți oferim o soluție la îndemână pentru a respecta cerințele sistemului eFactura, obligatoriu începând cu 1 ianuarie 2024. Integrarea cu s

  Afla mai multe
 • Noile reglementări obligatorii ANPC – SOL și SAL
  Reglementari ANPC Plachetele SOL și SAL – obligatorii în site

  Conform ultimelor reglementări ANPC, toți proprietarii de magazine online și website-uri cu prestări servicii trebuie să aibă afișate informațiile referitoare la procedurile de soluționare alternativă a litigiilor și insolvența persoanelor fizice. Mai exact, prin noul ordin de la ANPC adoptat la finalul lunii iulie 2022, toate magazinele online și website-urile cu prestări servicii trebuie să prezinte pe Home Page: O pictogramă către Platforma SOL O pictogramă pentru SAL  Plachetele trebuie să aibă o grafică unitară, mai exact aces

  Afla mai multe
 • Concurs HostRiver
  Concurs HostRiver

  Primești garantat un an de de găzduire web gratuit daca participi la concurs și ai șansa de a câștiga premii în bani. Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol pe blogul tău râspunzând provocării concursului.

  Afla mai multe
 • Ce este găzduirea web [GHID 2021]
  Ce este gazduirea web

  În acest ghid, discutăm în detaliu despre ce este găzduirea web, cum funcționează, ce tipuri de găzduire web există și care sunt diferențele + multe alte detalii. Dacă vrei să afli totul despre găzduirea web, acest ghid te va ajuta cu siguranță.

  Afla mai multe
 • Ce este un atac DDoS și cum te protejezi? [ghid complet]

  Auzim adesea că un site a fost atacat de hackeri – de multe ori acest lucru se întâmplă prin folosirea unui atac cibernetic de tip DDoS, limitând accesul la informația de pe site. Dar ce înseamnă de fapt un atac DDoS și cum ne protejam?

  Afla mai multe
 • Despre cum facem găzduirea web mai sigură și mai simplă investind peste 30.000 de euro

  Afla cum am reusit sa facem gazduirea web mai sigura si mai simpla. Sau cum sa incepi o aventura cu final fericit în jungla internetului. Suntem in era tehnologiei, iar tu tocmai ti-ai deschis o afacere si ai nevoie de o prezenta online, vezi cum te putem ajuta si de ce e asa important sa-ti alegi cu grija furnizorul serviciilor de gazduire web.

  Afla mai multe
 • Copyright ©2024 Toate drepturile rezervate. | Prețurile afișate sunt exprimate în EURO și nu includ TVA (19%)