Reducere de 30% la orice serviciu de gazduire web, foloseste codul:

Despre cum facem gazduirea web mai sigura si mai simpla

Sau cum sa incepi o aventură cu final fericit în jungla internetului

Era tehnologiei. Tocmai ti-ai deschis o afacere si ai nevoie de prezenta online, ba chiar de un magazin online.

Nimic complicat pana aici, doar te pricepi putin la tehnologie chiar tu, e nevoie doar de un site, nu? Si toata lumea are un site in ziua de azi – nimic mai simplu.

Si totusi, dintr-odata iti trec prin minte toate experientele negative pe care le-ai avut pe site-urile altora… pagini care se incarca greu… sau deloc… erori… e-mail-uri pe care le asteptai si nu au ajuns la tine niciodata… atacuri cibernetice… minute in sir pierdute asteptand sa raspunda un operator de la serviciul clienti…

Daca lucrurile merg atat de simplu, atunci de unde atatea probleme? Si tu cum le poti evita?

Cauti pe internet, intrebi un prieten, poate chiar doi, scrii pe o pagina dedicata start-up-urilor… si asa ajungi la noi, la HostRiver.

Afli ce presupune crearea unui site, a unui magazin online si mentenanta lor.  Afli despre serviciile de gazduire web pe care le oferim si despre faptul ca recent am investit peste 30.000 euro in servere Dell si solutii de securitate bazate pe inteligenta artificiala si machine learning, tocmai pentru a veni in sprijinul clientilor nostri si a afacerilor acestora.

Ce presupune investitia, in ce a investit HostRiver?

Am achizitionat echipamente noi, de cel mai inalt nivel, printre care servere Dell PowerEdge R640 ( lider de piata in ultimii doi ani), ce permite livrarea unui uptime maxim intr-un mediu sigur, oferind optiuni si flexibilitate pentru asigurarea performantelor dorite de clientii nostri pentru site-urile afacerilor.

Automatizarea si managementul inteligent de care dispun aceste echipamente ofera tehnicienilor nostri timpul de care au nevoie pentru a se dedica clientilor in totalitate.

Pe de alta parte, integrarea serviciilor de securitate construite pe algoritmi ce utilizeaza inteligenta artificiala si machine learning asigura protectia site-urilor gazduite prin colectarea si procesarea unui volum deosebit de mare de date despre atacuri noi din intreaga lume.

Ele analizeaza traficul web directionat catre server, evidentiaza potentialele amenintari in timp real si folosesc inteligenta artificiala de ultima generatie pentru actualizarea propriilor functionalitati si prevenirea noilor atacuri.

Ce inseamna asta pentru tine?

Noile echipamente si solutiile de securitate integrate ne permit sa iti oferim optimizarea functionarii si protectia eficienta a site-ului de care ai nevoie in conditiile unui trafic web care il expune constant riscurilor unor atacuri.

Iti protejam astfel datele si asiguram buna functionare a afacerii tale online pe o piata competitiva si in continua schimbare.

Echipamentele performante achizitionate ne ajuta sa iti oferim tot suportul de care ai nevoie.

Acestea vin in completarea echipei de profesionisti alaturi de care lucram in sprijinul tau, pregatiti sa raspunda rapid oricarui tip de solicitari ai avea, de la probleme legate de DNS, la situatii dificile legate de e-mail-uri si pana la probleme tehnice complexe.

echipa HostRiver

Este important pentru noi sa iti putem fi mereu alaturi, cu tot suportul tehnic necesar si cu sfaturi din domeniu pentru a-ti sprijini buna functionare a afacerii in care investesti bani, timp si pasiune.

De ce sa lasi site-ul afacerii tale in grija noastra?

Iti stam alaturi cu suport tehnic 24/7, atat pentru serviciile de gazduire web, cat si pentru alte probleme de natura tehnica intampinate, tehnicienii nostri atingand o rata de raspuns de maximum 5 minute pentru un tichet simplu si maximum o ora pentru rezolvarea problemelor mai complexe.

Stocam datele tale in siguranta, pastrand ultimele 30 de copii din ultimele 30 de zile, in 3 locatii diferite (3 locatii de back-up, cu toate datele criptate), iar copiile de siguranta neputand fi sterse.

Scanam contul de gazduire zilnic, in mod automat, instiintandu-te prin e-mail in cazul in care este detectata prezenta unui cod malware in fisierele site-ului tau. Pentru asistenta in remedierea situatiei, poti contacta cu incredere tehnicienii nostri.

Contul tau de gazduire este protejat si impotriva atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service) prin solutia de protectie DDOS by Arbor. Daca nu sti exact ce presupune un atac de tip DDOS te invit sa vizionezi video-ul de mai jos.

Pentru obtinerea unei viteze impresionante de incarcare a site-ului tau, respectiv cresterea performantei acestuia, iti oferim un audit gratuit si suport pentru implementarea solutiilor necesare.

Pachetele de gazduire web pe care ti le oferim includ si CDN (content delivery system), ce realizeaza un cache automat pentru continutul site-ului tau, distribuindu-l in jurul lumii pentru a-l livra mult mai rapid vizitatorilor site-ului.

Aceasta functionalitate ajuta la imbunatatirea performantelor pentru toate geo-locatiile, eliminand latenta cauzata de locatia fizica a server-ului pe care esti gazduit.

Monitorizam continuu buna functionare a site-ului tau prin intermediul unei cereri de tip HTTP trimisa in fiecare minut catre o pagina relevanta, echipa de suport fiind alertata in cazul unei probleme si putand remedia problema in cel mai scurt timp.

Iti oferim siguranta, servicii rapide si incredere. Ba chiar mai mult – o garantie de 45 de zile, timp in care iti poti primi banii inapoi daca exista nemultumiri cu privire la serviciile noastre.

E de fapt simplu pana la urma, nu?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Copyright ©2020 Toate drepturile rezervate.