ClickCease

Despre cum facem găzduirea web mai sigură și mai simplă investind peste 30.000 de euro

Sau cum să începi o aventură cu final fericit în jungla internetului.

Era tehnologiei. Tocmai ți-ai deschis o afacere și ai nevoie de prezența online, ba chiar de un magazin online.

Nimic complicat până aici, doar te pricepi puțin la tehnologie chiar tu, e nevoie doar de un site, nu? Și toată lumea are un site în ziua de azi – nimic mai simplu.

Și totuși, dintr-odată îți trec prin minte toate experiențele negative pe care le-ai avut pe site-urile altora… pagini care se încarcă greu… sau deloc… erori… e-mail-uri pe care le așteptai și nu au ajuns la tine niciodată… atacuri cibernetice… minute în sir pierdute așteptând să răspundă un operator de la serviciul clienți…

Dacă lucrurile merg atât de simplu, atunci de unde atâtea probleme? Și tu cum le poți evita?

Cauți pe internet, întrebi un prieten, poate chiar doi, scrii pe o pagina dedicată start-up-urilor… și așa ajungi la noi, la HostRiver.

Afli ce presupune crearea unui site, a unui magazin online și mentenanța lor.  Afli despre serviciile de găzduire web pe care le oferim și despre faptul că recent am investit peste 30.000 euro în servere Dell și soluții de securitate bazate pe inteligența artificială și machine learning, tocmai pentru a veni în sprijinul clienților noștri și a afacerilor acestora.

Ce presupune investiția, în ce a investit HostRiver?

Am achiziționat echipamente noi, de cel mai înalt nivel, printre care servere Dell PowerEdge R640 ( lider de piață în ultimii doi ani), ce permite livrarea unui uptime maxim într-un mediu sigur, oferind opțiuni și flexibilitate pentru asigurarea performanțelor dorite de clienții noștri pentru site-urile afacerilor.

Automatizarea și managementul inteligent de care dispun aceste echipamente ofera tehnicienilor noștri timpul de care au nevoie pentru a se dedica clienților în totalitate.

Pe de altă parte, integrarea serviciilor de securitate construite pe algoritmi ce utilizează inteligența artificială și machine learning asigură protecția site-urilor găzduite prin colectarea și procesarea unui volum deosebit de mare de date despre atacuri noi din întreaga lume.

Ele analizează traficul web direcționat către server, evidențiază potențialele amenințări în timp real și folosesc inteligența artificială de ultima generație pentru actualizarea propriilor funcționalități și prevenirea noilor atacuri.

Ce înseamnă asta pentru tine?

Noile echipamente și soluțiile de securitate integrate ne permit să îți oferim optimizarea funcționării și protecția eficientă a site-ului de care ai nevoie în condițiile unui trafic web care îl expune constant riscurilor unor atacuri.

Îți protejăm astfel datele și asigurăm buna funcționare a afacerii tale online pe o piață competitivă și în continuă schimbare.

Echipamentele performante achiziționate ne ajută să îți oferim tot suportul de care ai nevoie.

Acestea vin în completarea echipei de profesioniști alături de care lucrăm în sprijinul tău, pregătiți să răspundă rapid oricarui tip de solicitări ai avea, de la probleme legate de DNS, la situații dificile legate de e-mail-uri și până la probleme tehnice complexe.

Este important pentru noi să îți putem fi mereu alături, cu tot suportul tehnic necesar și cu sfaturi din domeniu pentru a-ți sprijini buna funcționare a afacerii în care investești bani, timp și pasiune.

De ce să lași site-ul afacerii tale în grija noastră?

îți stăm alături cu suport tehnic 24/7, atât pentru serviciile de găzduire web, cât și pentru alte probleme de natură tehnică întâmpinate, tehnicienii noștri atingând o rată de răspuns de maximum 5 minute pentru un tichet simplu și maximum o ora pentru rezolvarea problemelor mai complexe.

Stocăm datele tale în siguranță, păstrând ultimele 30 de copii din ultimele 30 de zile, în 3 locații diferite (3 locații de back-up, cu toate datele criptate), iar copiile de siguranță neputând fi șterse.

Scanăm contul de găzduire zilnic, în mod automat, înștiințându-te prin e-mail în cazul în care este detectată prezența unui cod malware în fișierele site-ului tău. Pentru asistență în remedierea situației, poți contacta cu încredere tehnicienii noștri.

Contul tău de găzduire este protejat și împotriva atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service) prin soluția de protecție DDOS by Arbor. Dacă nu ști exact ce presupune un atac de tip DDOS te invit să vizionezi video-ul de mai jos.

Pentru obținerea unei viteze impresionante de încărcare a site-ului tău, respectiv creșterea performanței acestuia, îți oferim un audit gratuit și suport pentru implementarea soluțiilor necesare.

Pachetele de găzduire web pe care ți le oferim includ și CDN (content delivery system), ce realizează un cache automat pentru conținutul site-ului tău, distribuindu-l în jurul lumii pentru a-l livra mult mai rapid vizitatorilor site-ului.

Această funcționalitate ajută la îmbunătățirea performanțelor pentru toate geo-locațiile, eliminând latenta cauzată de locația fizica a server-ului pe care ești găzduit.

Monitorizăm continuu buna funcționare a site-ului tău prin intermediul unei cereri de tip HTTP trimisă în fiecare minut către o pagină relevantă, echipa de suport fiind alertată în cazul unei probleme și putând remedia problema în cel mai scurt timp.

Îți oferim siguranță, servicii rapide și incredere. Ba chiar mai mult – o garanție de 45 de zile, timp în care îți poți primi banii inapoi dacă există nemultumiri cu privire la serviciile noastre.

E de fapt simplu până la urmă, nu?

Copyright ©2024 Toate drepturile rezervate. | Prețurile afișate sunt exprimate în EURO și nu includ TVA (19%)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x