Inregistrare domenii web

Transfera-ti domeniul la HostRiver!

Transferul domeniilor .ro este gratuit, trebuie doar sa completezi formularul de mai jos.

Pasi necesari pentru tranferul unui domeniu

Vezi mai jos ce trebuie sa sti pentru a transfera un domeniu

1

Obtinerea cheii de autorizare (Cod epp)

Codul EPP se obtine din panoul de control oferit de actualul registrar al domeniului. Daca domeniul este unul .ro atunci codul EPP sau Cheie de Autorizare pentru „Transfer la alt registrar” se poate obtine accesand site-ul ROTLD > Domenii .ro > Administrare On-Line > Va autentificati (daca ati uitat parola, o puteti reseta utilizand adresa de email folosita la inregistrarea domeniului). Din acest panou de control puteti obtine cheie de autorizare pentru „Transfer la alt registrar”. Aceasta cheie va fi trimisa in mod automat pe adresa de mail folosita la inregistrarea domeniului

caret
2

Completarea formularului de transfer

Dupa ce ai codul EPP necesar tranferului, completeaza formularul din partea de sus a acestei pagini asfel: Numele domeniului pe care vrei sa-l tranferi, adresa ta de email folosita la crearea contului de client HostRiver.

caret
3

Investitia necesara

Transferul unui domeniu .ro este gratuit insa in urma procesului de transfer, daca domeniul urmeaza sa expire in urmatoarele 20 de zile, va vom emite proforma pentru prelungirea acestuia. Pretul pentru transferului unui domeniu international este echivalent cu prelungirea acestuia pe 12 luni, acesta fiind prelungit automat.

caret
4

Timpul necesar efectuarii unui transfer

Transferul unui nume de domeniul la HostRiver poate dura intre 30 de minute si 5 zile, depinde de tld-ul numelui de domeniu (.ro, .com,.eu, etc) si de statusul acestuia. Totusi, inainte de transfer, sa te asiguri ca domeniul este inca activ la actualul registrar si unlocked.

caret
Telefon HostRiver
Nu stii ce pachet sa alegi?

Ne poti contacta iar noi o sa te ajutam in luarea deciziei.

0743 675 688
Telefon HostRiver
Intrebari de natura comerciala

Vrei sa aflii mai multe detalii despre pachete sau oferte personalizate?

CONTACT
Telefon HostRiver
Suport Tehnic

Nu ezita sa ne contactezi daca intampini probleme de natura tehnica

CONTACT