Certificate SSL

Securizeaza-ti site-ul si protejeaza identitatea utilizatorilor tai
prin achizitionarea unui certificat SSL.

Vezi pachete

Certificatele SSL iti propulseaza site-ul in clasamentul Google

Google sustine ca certificatele SSL sunt un factor important pentru SEO

Comodo Positive SSL

Ideal pentru bloguri, proiecte start-up-uri sau pagini personale

Comodo Positive SSL este o soluție excelentă pentru domenii interne la care aveți nevoie de o securitate rapidă și simplă.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fără www
 • Garantie: $10.000

de la 12.99 €

Comanda

Rapid SSL Certificate

Ideal pentru proiecte de tip start-up sau site-uri de prezentare.

Certificatul RapidSSL este o soluție ideală pentru protejarea unui singur site. Rapid SSL ste cunoscut pentru procesul său rapid de emitere.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fără www
 • Garantie: $10.000

de la 14.95 €

Comanda

Comercial SSL

Ideal pentru proiecte online medii, inclusiv magazine online

Certum Comercial SSL este unul dintre cele mai recomandate certificate pentru magazine online de dimensiuni medii.

 • Validation: DV
 • Secures a single domain
 • $10.000 Warranty

de la 21.99 €

Comanda

QuickSSL Premium

Recomandat proiectelor online medii si magazinelor online

Este cea mai convenabila si eficienta solutie care acopera complet domeniul, fiind validata atat varianta cu www cat si non www.

 • Validation: DV
 • Secures a single domain
 • $500.000 Warranty

de la 49.99 €

Comanda

Positive SSL Wildcard

Recomandat pentru securizarea tuturor subdomeniilor

Cauti o solutie pentru a securiza atat domeniul cat si subdomeniile acestuia? Comodo Positive SSL Wildcard este certificatul ideal.

 • Validation: DV
 • Secures domain and all subdomains
 • $10.000 Warranty

de la 59.99 €

Comanda

Cum ne ajuta si care sunt beneficiile unui Certificat SSL

Google sustine ca certificatele SSL sunt un factor important pentru SEO

 • Stocare SSD 100%

  Creste Increderea

  Odată ce conexiunea este completă, o iconița cu lacăt verde și prefixul HTTPS apar în bara browser-ului și arată că informațiile pot fi transmise în siguranță.

 • Stocare SSD 100%

  Securizeaza Site-ul

  Atunci când un vizitator intră într-o zonă securizată a site-ul, certificatul SSL creează automat o conexiune criptată cu browser-ul vizitatorului.

 • Stocare SSD 100%

  Previne Fraudele Online

  Toate informațiile transmise și primite de site-ul tău sunt criptate, astfel fiind imposibila sustragerea sau decriptarea datelor de catre hackeri.

 • Ce ste un Certificat SSL si de ce am nevoie de el?

  Certificatele SSL reprezinta o componenta esentiala a securizarii oricarui tip de website datorita procesului de criptare a datelor care asigura securitatea tranzactiilor pe internet. Practic un certificat SSL cripteaza informatia transmisa de browser-ul utilizatorului si server-ul pe care acesta este gazduit, pentru a proteja confidentialitatea si integritatea datelor transmise. Activitatea certificatului SSL este de a initia sesiuni sigure cu browserul utilizatorului prin intermediul protocolului SSL (socket sockets secure). Aceasta conexiune securizata nu poate fi stabilita fara certificatul SSL, care conecteaza digital informatiile despre companie cu o cheie criptografica.

  Green SSL Bar

  Cum functioneaza Certificatele SSL?

  • Un browser sau un server încearcă să se conecteze la un site web securizat cu SSL. Browserul solicită identificarea serverului web.
  • Serverul web trimite browser-ului o copie a certificatului său SSL.
  • Browserul verifică dacă acesta are sau nu încredere în certificatul SSL. Dacă da, trimite un mesaj serverului web.
  • Serverul web trimite înapoi o confirmare semnată digital pentru a începe o sesiune criptată SSL.
  • Datele criptate sunt partajate între browser și serverul web.
  HTTPS improves a site's referencing

  Un certificat SSL ma ajuta la SEO?

  Pe lângă îmbunătățirea securității și a încrederii vizitatorilor și clienților dvs., certificatele SSL au un impact pozitiv asupra referinței site-urilor web. Motoarele de căutare favorizează site-urile criptate prin https , care, prin urmare, se bucură de o poziție mai înaltă în rezultatele căutării.

  Intrebari frecvente

  In cat timp se activeaza un certificat SSL?

  Activarea unui certificat SSL se face in general in cateva minute de la confirmarea platii, exceptie fac certificatele EV care necesita documente suplimentare si validare telefonica.

  Ce înseamnă asigurarea?

  Asigurarea este oferită de emitentul certificatului (Comodo, Centrum) și protejează utilizatorul final. Se poate intra în posesia acesteia în cazul în care datele unor tranzacții online de pe un site securizat cu un certificat SSL sunt decriptate.

  Sunt toate certificatele SSL la fel?

  Nu toate certificatele sunt la fel, exista mai multe tipuri de certificate SSL in functie de numarul de domenii sau subdomenii detinute, astfel:

 • Mono Domeniu - securizeaza un singur domeniu sau subdomeniu.
 • Wildcard - potrivit pentru securizarea unui domeniu web dar si a unui numar nelimitat de subdomenii asociate cu acesta.
 • Multi Domeniu - securizeaza multiple domenii web.
 • De asemenea, exista o diferentiere a tipului de validare oferit:

  Validare Domeniu - sunt cele mai simple certificate SSL, respectiv cele mai ieftine. Asigura o encryptare de baza dar si verificarea dreptului de folosinta a domeniului. Aceste tipuri de certificate sunt eliberate in general intre cateva minute si cateva ore.

  Validare Organizatie - suplimentar fata de encryptarea de baza si validarea dreptului de folosinta al domenii o serie de detalii/date de indentificare a proprietarului (exemplu: nume si adresa postala) sunt verificate. Aceste tipuri de certificate sunt eliberate intr-un interval cuprins intre cateva ore si cateva zile.

  Validare Extinsa (EV) - acest tip de certificat asigura cel mai inalt nivel de securitate deoarece evaluarea se realizeaza foarte riguros, verificari detaliate fiind realizate inainte de emitere. Suplimentar fata de verificarea dreptului de folosinta a domeniului si validarea entitatii pentru care se emite, sunt verificate datele legale si adresa fizica la care isi desfasoara activitatea organizatia. Aceste certificate sunt emise de obicei intr-un interval de cateva zile pana la cateva saptamani.

  Cum vad daca un website foloseste SSL?

  Majoritatea browserelor web afisează o pictogramă în formă de lacăt când se stabilește o conexiune SSL.

  Cea mai simplă modalitate de a verifică dacă există SSL este să introduceți adresa web în browser, cu https:// la început, astfel: https://domeniu.ro. Dacă apare o pictogramă în formă de lacăt în browser, dați clic pe această pentru informații suplimentare și pentru a confirmă siguranță conexiunii.

  Dacă nu apare o pictogramă în formă de lacăt, această inseamnă că pagină nu este securizată prin SSL. Uneori e posibil să va arate un lacăt tăiat său un lacăt cu un semn de exclamare, în acest caz pagina dvs conține elemente sau linkuri cu http și trebuiesc inlocuite cu https.

  Ce este un certificat extins de validare - EV SSL ?

  Certificatul EV numit si certificat extins de validare, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă in acest moment; acesta activează atât lacătul, cât și bara de adrese in culoare verde în toate browserele cunoscute. Certificatele EV SSL oferă cel mai puternic nivel de criptare și permit companiei din spatele unui website să-și prezinte propria identitate verificată vizitatorilor. Certificatele EV SSL oferă o garanție mai mare că proprietarul site-ului a trecut printr-un proces aprofundat de verificare a identității.

  Cât durează activarea unui certificat SSL EV ?

  Activarea acestui tip de certificat extins durează in medie 5-7 zile. Procesul de verificare a identității extinse de validare solicită solicitantului să dovedească drepturi exclusive de utilizare a unui domeniu, să confirme existența juridică, operațională și fizică și să demonstreze că entitatea a autorizat eliberarea certificatului.

  Mai ai intrebari? Ne poti suna acum
  +40 743 675 688
  x

  green icon Trimite-ne un email