ClickCease

Certificate SSL (Secure Sockets Layer)

Securizează-ți site-ul și protejează identitatea utilizatorilor tăi prin achiziționarea unui certificat SSL.

de la 12.99€ /lună

Comodo Positive SSL

Ideal pentru bloguri, proiecte start-up-uri sau pagini personale

Comodo Positive SSL este o soluție excelentă pentru domenii interne la care aveți nevoie de o securitate rapidă și simplă.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu și fără www
 • Garanție: $10.000

de la 14.95€ /lună

Rapid SSL Certificate

Ideal pentru proiecte de tip start-up sau site-uri de prezentare.

Certificatul RapidSSL este o soluție ideală pentru protejarea unui singur site. Rapid SSL este cunoscut pentru procesul rapid de emitere.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garantie: $10.000

de la 21.99€ /lună

Comercial SSL

Ideal pentru proiecte online medii, inclusiv magazine online

Certum Comercial SSL este unul dintre cele mai recomandate certificate pentru magazine online de dimensiuni medii.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garanție: $10.000

de la 49.99€ /lună

QuickSSL Premium

Recomandat proiectelor online medii și magazinelor online

Este cea mai convenabilă și eficientă soluție care acoperă complet domeniul, fiind validată atât varianta cu www cât și non www.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garanție: 500,000

de la 59.99€ /lună

Positive SSL Wildcard

Recomandat pentru securizarea tuturor subdomeniilor

Cauți o soluție pentru a securiza atât domeniul cât și subdomeniile acestuia? Comodo Positive SSL Wildcard este certificatul ideal.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garanție: $1,000,000

Te ajutăm gratuit cu instalarea certificatului SSL!

Comandă acum

Care sunt beneficiile unui Certificat SSL

Vezi mai jos lista cu principalele beneficii ale unui certificat SSL

Crește Încrederea

Odată ce conexiunea este completă, o iconiță cu lacăt verde și prefixul HTTPS apar în bara browser-ului și arată că informațiile pot fi transmise în siguranță.

Securizează Site-ul

Atunci când un vizitator intră într-o zonă securizată a site-ul, certificatul SSL creează automat o conexiune criptată cu browser-ul vizitatorului.

Previne Fraudele Online

Toate informațiile transmise și primite de site-ul tău sunt criptate, astfel fiind imposibilă sustragerea sau decriptarea datelor de către hackeri.

Te ajută la SEO

Motoarele de căutare favorizeaza site-urile criptate prin https, care, prin urmare se bucură de o poziție mai înaltă în motoarele de căutare.

Migrează-ți serviciile de găzduire la HostRiver și primești până la 6 luni cadou!

Vezi detalii >

Întrebări frecvente

Găsești mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări primite de la utilizatorii HostRiver

Activarea unui certificat SSL se face în general în câteva minute de la confirmarea plății, excepție fac certificatele EV care necesită documente suplimentare și validare telefonică.

Asigurarea este oferită de emitentul certificatului (Comodo, Centrum) și protejează utilizatorul final. Se poate intra în posesia acesteia în cazul în care datele unor tranzacții online de pe un site securizat cu un certificat SSL sunt decriptate.

Nu toate certificatele sunt la fel, există mai multe tipuri de certificate SSL în funcție de numărul de domenii sau subdomenii deținute, astfel:

Mono Domeniu - securizeaza un singur domeniu sau subdomeniu.

Wildcard - potrivit pentru securizarea unui domeniu web dar și a unui număr nelimitat de subdomenii asociate cu acesta.

Multi Domeniu - securizează multiple domenii web.

De asemenea, exista o diferențiere a tipului de validare oferit:

Validare Domeniu - sunt cele mai simple certificate SSL, respectiv cele mai ieftine. Asigură o encryptare de baza dar și verificarea dreptului de folosință a domeniului. Aceste tipuri de certificate sunt eliberate în general între câteva minute și câteva ore.

Validare Organizație - suplimentar față de encryptarea de bază și validarea dreptului de folosință al domenii o serie de detalii/date de indentificare a proprietarului (exemplu: nume și adresa poștală) sunt verificate. Aceste tipuri de certificate sunt eliberate într-un interval cuprins între câteva ore și câteva zile.

Validare Extinsă (EV) - acest tip de certificat asigură cel mai înalt nivel de securitate deoarece evaluarea se realizează foarte riguros, verificări detaliate fiind realizate înainte de emitere. Suplimentar față de verificarea dreptului de folosință a domeniului și validarea entității pentru care se emite, sunt verificate datele legale și adresa fizică la care iși desfășoară activitatea organizația. Aceste certificate sunt emise de obicei într-un interval de câteva zile până la câteva săptămâni.

Majoritatea browserelor web afișează o pictograma în formă de lacăt când se stabilește o conexiune SSL.

Cea mai simplă modalitate de a verifica dacă există SSL este să introduceți adresa web în browser, cu https:// la început, astfel: https://domeniu.ro. Dacă apare o pictograma în forma de lacăt în browser, dați clic pe aceasta pentru informații suplimentare și pentru a confirma siguranța conexiunii.

Dacă nu apare o pictogramă în forma de lacăt, aceasta înseamna că pagina nu este securizată prin SSL. Uneori e posibil să vă arate un lacăt tăiat sau un lacăt cu un semn de exclamare, în acest caz pagina dvs conține elemente sau linkuri cu http și trebuiesc înlocuite cu https.

Certificatul EV numit și certificat extins de validare, este cea mai înaltă clasa de SSL disponibilă în acest moment; acesta activează atât lacătul, cât și bara de adrese în culoare verde în toate browserele cunoscute. Certificatele EV SSL oferă cel mai puternic nivel de criptare și permit companiei din spatele unui website să-și prezinte propria identitate verificată vizitatorilor. Certificatele EV SSL oferă o garanție mai mare ca proprietarul site-ului a trecut printr-un proces aprofundat de verificare a identității.

Activarea acestui tip de certificat extins durează în medie 5-7 zile. Procesul de verificare a identității extinse de validare solicită solicitantului să dovedească drepturi exclusive de utilizare a unui domeniu, să confirme existența juridică, operațională și fizică și să demonstreze că entitatea a autorizat eliberarea certificatului.

Începe acum cu un pachet de găzduire web HostRiver

Copyright ©2024 Toate drepturile rezervate. | Prețurile afișate sunt exprimate în EURO și nu includ TVA (19%)