Reducere de 30% la orice serviciu de gazduire web, foloseste codul:

Certificate SSL (Secure Sockets Layer)

Securizeaza-ti site-ul si protejeaza identitatea utilizatorilor tai prin achizitionarea unui certificat SSL.

de la 12.99€ /luna

Comodo Positive SSL

Ideal pentru bloguri, proiecte start-up-uri sau pagini personale

Comodo Positive SSL este o solutie excelenta pentru domenii interne la care aveti nevoie de o securitate rapida si simpla.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garantie: $10.000

de la 14.95€ /luna

Rapid SSL Certificate

Ideal pentru proiecte de tip start-up sau site-uri de prezentare.

Certificatul RapidSSL este o solutie ideala pentru protejarea unui singur site. Rapid SSL este cunoscut pentru procesul rapid de emitere.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garantie: $10.000

de la 21.99€ /luna

Comercial SSL

Ideal pentru proiecte online medii, inclusiv magazine online

Certum Comercial SSL este unul dintre cele mai recomandate certificate pentru magazine online de dimensiuni medii.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garantie: $10.000

de la 49.99€ /luna

QuickSSL Premium

Recomandat proiectelor online medii si magazinelor online

Este cea mai convenabila si eficienta solutie care acopera complet domeniul, fiind validata atat varianta cu www cat si non www.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garantie: 500,000

de la 59.99€ /luna

Positive SSL Wildcard

Recomandat pentru securizarea tuturor subdomeniilor

Cauti o solutie pentru a securiza atat domeniul cat si subdomeniile acestuia? Comodo Positive SSL Wildcard este certificatul ideal.

 • Validation: DV
 • Securizare: Cu si fara www
 • Garantie: $1,000,000

Te ajutam gratuit cu instalarea certificatului SSL!

Comanda acum

Care sunt beneficiile unui Certificat SSL

Vezi mai jos lista cu principalele beneficii ale unui certificat SSL

Creste Increderea

Odata ce conexiunea este completa, o iconita cu lacat verde si prefixul HTTPS apar in bara browser-ului si arata ca informatiile pot fi transmise in siguranta.

Securizeaza Site-ul

Atunci cand un vizitator intra intr-o zona securizata a site-ul, certificatul SSL creeaza automat o conexiune criptata cu browser-ul vizitatorului.

Previne Fraudele Online

Toate informatiile transmise si primite de site-ul tau sunt criptate, astfel fiind imposibila sustragerea sau decriptarea datelor de catre hackeri.

Te ajuta la SEO

Motoarele de cautare favorizeaza site-urile criptate prin https, care, prin urmare se bucura de o pozitie mai inalta in motoarele de cautare.

Migreaza-ti serviciile de gazduire la HostRiver si primesti pana la 6 luni cadou!

Vezi detalii >

Intrebari frecvente

Gasesti mai jos raspunsul la cele mai frecvente intrebari primite de la utilizatorii HostRiver

Activarea unui certificat SSL se face in general in cateva minute de la confirmarea platii, exceptie fac certificatele EV care necesita documente suplimentare si validare telefonica.

Asigurarea este oferita de emitentul certificatului (Comodo, Centrum) si protejeaza utilizatorul final. Se poate intra in posesia acesteia in cazul in care datele unor tranzactii online de pe un site securizat cu un certificat SSL sunt decriptate.

Nu toate certificatele sunt la fel, exista mai multe tipuri de certificate SSL in functie de numarul de domenii sau subdomenii detinute, astfel:

Mono Domeniu - securizeaza un singur domeniu sau subdomeniu.

Wildcard - potrivit pentru securizarea unui domeniu web dar si a unui numar nelimitat de subdomenii asociate cu acesta.

Multi Domeniu - securizeaza multiple domenii web.

De asemenea, exista o diferentiere a tipului de validare oferit:

Validare Domeniu - sunt cele mai simple certificate SSL, respectiv cele mai ieftine. Asigura o encryptare de baza dar si verificarea dreptului de folosinta a domeniului. Aceste tipuri de certificate sunt eliberate in general intre cateva minute si cateva ore.

Validare Organizatie - suplimentar fata de encryptarea de baza si validarea dreptului de folosinta al domenii o serie de detalii/date de indentificare a proprietarului (exemplu: nume si adresa postala) sunt verificate. Aceste tipuri de certificate sunt eliberate intr-un interval cuprins intre cateva ore si cateva zile.

Validare Extinsa (EV) - acest tip de certificat asigura cel mai inalt nivel de securitate deoarece evaluarea se realizeaza foarte riguros, verificari detaliate fiind realizate inainte de emitere. Suplimentar fata de verificarea dreptului de folosinta a domeniului si validarea entitatii pentru care se emite, sunt verificate datele legale si adresa fizica la care isi desfasoara activitatea organizatia. Aceste certificate sunt emise de obicei intr-un interval de cateva zile pana la cateva saptamani.

Majoritatea browserelor web afisează o pictograma in forma de lacat cand se stabilește o conexiune SSL.

Cea mai simpla modalitate de a verifica daca exista SSL este sa introduceti adresa web in browser, cu https:// la început, astfel: https://domeniu.ro. Daca apare o pictograma in forma de lacat in browser, dati clic pe aceasta pentru informatii suplimentare si pentru a confirma siguranta conexiunii.

Daca nu apare o pictograma in forma de lacat, aceasta inseamna ca pagina nu este securizata prin SSL. Uneori e posibil sa va arate un lacat taiat sau un lacat cu un semn de exclamare, in acest caz pagina dvs contine elemente sau linkuri cu http si trebuiesc inlocuite cu https.

Certificatul EV numit si certificat extins de validare, este cea mai inalta clasa de SSL disponibila in acest moment; acesta activează atat lacatul, cat si bara de adrese in culoare verde în toate browserele cunoscute. Certificatele EV SSL ofera cel mai puternic nivel de criptare si permit companiei din spatele unui website sa-si prezinte propria identitate verificata vizitatorilor. Certificatele EV SSL ofera o garantie mai mare ca proprietarul site-ului a trecut printr-un proces aprofundat de verificare a identitatii.

Activarea acestui tip de certificat extins dureaza in medie 5-7 zile. Procesul de verificare a identitătii extinse de validare solicită solicitantului sa dovedeasca drepturi exclusive de utilizare a unui domeniu, sa confirme existenta juridica, operationala si fizica si sa demonstreze ca entitatea a autorizat eliberarea certificatului.

Incepe acum cu un pachet de gazduire web HostRiver

Copyright ©2020 Toate drepturile rezervate.